Un bărbat din Curtea de Argeș a fost victima unui furt neobișnuit. Omul a fost prădat pe câmp, de telefon și bani. Cum a fost posibil? Se pare că hoțul l-a urmărit! Din fericire poliţiştii au dat repede de făptaş, prejudiciul fiind recuperat.

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Băiculești au fost sesizați sâmbătă, despre faptul că, dintr-o maşină, ar fi fost sustrase un telefon mobil și o sumă de bani. Cel prădat pe câmp avea un teren în zonă şi se dusese singur, să verifice recolta.

Din cercetări s-a stabilit că, în în timp ce se afla cu autovehiculul pe un câmp, pe raza localității Băiculești, bărbatului de 34 de ani, din Curtea de Argeș, i-au fost sustrase, din aceasta, un telefon mobil și suma de 400 de lei. Omul fusese urmărit de faptaş. Hoţul a profitat de faptul că cel de la volan, a coborât şi s-a îndepărtat de maşină, lăsând-o descuiată.

În scurt timp, polițiștii au identificat un bărbat de 24 de ani, din Merișani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și restituit părții vătămate. Pe numele său a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activități infracționale.