Potcovari reţinuţi! Tatăl şi doi fii acuzaţi de agresiune

Update- Bărbaţii au fost prezentaţi Judecătoriei Costeşti cu propunerea de arestare preventivă. Instanţa nu a admis cererea însă, a luat o altă măsură împotriva inculpaţilor. Tatăl şi cei doi fii au fost plasaţi sub control judiciar pentru câte 60 de zile.

Trei potcovari reţinuţi de oamenii legii. Tatăl şi cei doi fii sunt acuzaţi de loviri şi alte violenţe după ce au bătut patru bărbaţi. Motivele agresiunilor sunt hilare.

Potcovari reţinuţi, la Hârseşti după au provocat două scandaluri. Tatăl şi cei doi fii au ajuns în arest fiind acuzaţi de lovire şi alte violenţe. Totul după ce în două rânduri au provocat încăierări, agresând 4 bărbaţi. Pe data de 15 septembrie, tatăl de 47 de ani şi fiii lui de 24 ani, respectiv 22 de ani, se aflau în curte. Pe drum a trecut o căruţă în care se erau trei bărbaţi. Aceştia din urmă le-au reproşat potcovarilor că şi-au parcat maşina prea în drum, din acest motiv nu mai există spaţiu să treacă alte vehicule. Atât le-a trebuit potcovarilor. S-au luat la ceartă provocând o încăierare de pomină în urma căreia bărbaţii din căruţă s-au ales cu multiple leziuni.

Al doilea incident a avut loc pe 29 septembrie când, prin faţa porţii lor a trecut un alt localnic din Hârşeşti. Tatăl şi fiii şi-au amintit că bărbatul s-ar fi plâns că era cât pe ce să fie muşcat de câinele lor. I-au administrat şi acestuia o bătaie, cât să-i ţină minte! În urma reclamaţiilor primite, poliţiştii Secţiei Rurale Lunca Corbului au strâns probe împotriva potcovarilor care făceau singuri legea. Oamenii legii au emis ordonanţe şi potcovarii au fost reţinuţi. Vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Pentru depistarea celor în cauză polițiștii au beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.