În timp ce se duceau la serviciu, doi angajați ai Detașamentului de Pompieri Costești au devenit salvatori înainte să ajungă la locul de muncă. Pompierii martori la un accident, au intervenit să ajute victimele și au luat măsurile necesare până la sosirea echipajelor. Şoferul care provocase evenimentul era băut.

Imagine

Pompierii martori la accident au devebit salvatori! „La orice pas ne pândesc tot felul de pericole, niciodată nu vei putea ști pe deplin ce îți rezervă următoarea secundă. În dimineață zile de ieri, doi pompieri ai Secției de Pompieri Costești, în drumul lor spre serviciu, au fost martorii unui accident rutier petrecut pe raza orașului Costești, care din fericire nu a fost o tragedie.

Imagine

Băieții noștri au observat un comportament ciudat al șoferului din față, dar până să ajungă la el, acesta a ieșit cu mașina în afara părții carosabile. Ulterior s-a depistat că se afla sub influența băuturilor alcoolice. Fără teamă, împinși de instinctul de salvator, au oprit și au preluat câte o victimă, șoferul și o femeie (pasageră), pe care au scos-o din autoturism și i-au acordat primul ajutor până la sosirea echipajelor medicale.

Imagine

Femeia a suferit un traumatism cranio-cerebral acut și a fost transportată la spital. Le mulțumim pentru spiritul civic de care au dat dovadă! NU CONDUCEȚI SUB INFLUENȚA BĂUTURILOR ALCOOLICE”, a scris ISU Argeş pe pagina sa de socializare.