Avem trei pompieri de nota 10! Din cei cinci candidaţi admişi anul acesta, la facultatea de profil din cadrul Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”, trei au luat nota maximă. Ceilalţi doi, au promovat examenul cu nota 9,50.

Pompieri de nota 10! S-au afişat notele finale la Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”. La facultatea de Pompieri, din cei 34 de candidaţi admişi, 5 sunt argeşeni.

Notele de promovare al examenului au fost şi anul acesta, foarte mari la facultatea amintită., ultima medie fiind de 9,25.

Au fost în total 9 note de 10, trei dintre acestea fiind obţinute de tineri argeşeni. De asemenea alţi doi candidaţi, au fost admişi cu nota 9.25. Printre tinerii care au promovat examenul nu se numără nicio fată, toţi fiind băieţi.

„După susținerea tuturor probelor eliminatorii și a probei finale, „scrisul”, am reușit să aducem la Academia de Poliție ,,Al. I. Cuza” – Facultatea de Pompieri, în rândul celor 34 de noi studenți, 5 argeșeni, 3 care au obținut media de admitere 10 și alți 2 cu media 9,50. Se pare că la Facultatea de Pompieri „pragul” rămâne sus, anul acesta ultima medie de admitere fiind tot 9,25.

Îi felicităm pentru reușită și abia așteptăm să-i primim în rândul nostru pentru stagiul de practică. Multă baftă!” au scris reprezentanţii ISU Argeş pe contul de Facebook al instituţiei.