Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești au reținut un bărbat pentru agresiune și proxenetism. Suspectul în vârstă de 42 de ani, se află în arestul IPJ Argeș și va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunerea de arestare preventivă. Bărbatul şi-a exploatat sexual concubina.

 

Bărbatul reținut a fost cercetat pentru loviri și alte violențe după ce a bătut două persoane. Acesta a lovit un bărbat de 39 de ani și tânără de 23 de ani, în luna februarie și în martie. Cei doi îi erau chiriaşi. Ambii au făcut plângere pentru agresiune și după ce au demarat cercetările oamenii legii au stabilit că bărbatul face și proxenetism.

Acesta a convins o femeie să se prostitueze, el beneficiind de banii obținuți în acest fel. Cercetările au stabilit că individul a constrâns-o prin violențe și inducându-i o stare de teroare femeii pe care o exploata. Culmea este că victima, care provine dintr-un mediu social precar, este măritată și bărbatul acesteia nu știa nimic, cei doi fiind despărţiţi în fapt. Acum cel care o exploateză îi este concubin.

În cursul zilei de vineri, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunerea luării unei măsuri preventive împotriva sa.

Foto descriptiv