Piroman reţinut după ce a incendiat două case! Vezi motivul!

Un bărbat în vârstă de 50 de ani, din comuna Râca, judeţul Argeş a ajuns în arest, fiind acuzat de distrugere. El a incendiat două case din localitate ca să se răzbune. Piroman reţinut după o zi de căutări.

Piroman reţinut după ce a incendiat două case, în comuna Râca. Totul s-a petrecut sâmbătă seară. Bărbatul de 50 de ani, a avut o relaţie de concubinaj cu o femeie, mai tânără cu 13 ani. Cei doi au împreună şi un fiu, în vârstă de 17 ani. S-au despărţit, iar bărbatul o bănuia pe femeie că ar avea o altă relaţie.

Sâmbătă, fiind beat criţă, s-a întâlnit pe stradă cu fosta concubină. Femeia era însoţită de un bărbat care, spune ea, o ajuta la tăiat de lemne. Convins că între cei doi este ceva mai mult, bărbatul a decis să se răzbune, devenind piroman. Sâmbătă seară s-a dus şi a incendiat, mai întâi, o casă bătrânească ce îi aparţinea bărbatului. Imobilul a ars în proporţie de 70%. Câteva ore mai târziu, după ce s-a finalizat intervenţia pompierilor, individul a dat foc altei construcţii pe care fosta concubină o primise moştenire de la părinţi. Şi aceasta a ars până la temelie.

Din fericire, ambele case incendiate erau nelocuite, neexistând victime. Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş au constatat că a fost vorba de o acţiune intenţionată. Poliţiştii Secţiei Rurale Buzoeşti au demarat o anchetă stabilind cine este autorul. Bărbatul s-a ascuns o vreme, dar a fost prins duminică, fiind reţinut pentru 24 de ore sub acuzaţia de distrugere. Luni, va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Costeşti cu propunerea de arestare preventivă.