Accident rutier neobişnuit, petrecut luni, pe DN 7 în comuna Călineşti. Un bărbat a ajuns la spital având suspiciune de fractură, după ce a fost lovit de TIR. Şoferul a declarat ulterior, că s-a trezit pur şi simplu, cu pietonul în faţa maşinii. Este incredibil ce s-a întâmplat de fapt.

Un bărbat de 46 de ani, din comuna Călineşti, se deplasa pe marginea carosabilului. Pietonul a fost lovit de un TIR, condus de un bărbat de 29 de ani, din Topoloveni. Şoferul se deplasa dinspre Piteşti către Topoloveni. Există două variante cu privire la accident: fie bărbatul s-a aruncat în faţa maşinii cu intenţia de a se sinucide, fie s-a împiedicat şi a căzut în faţa mastodontului. În acest sens există şi imagini video care surprind momentul.

În urma evenimentului, pietonul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti, cu diagnostic preliminar de politraumatism şi suspiciune de fractură la umăr. Cercetările sunt efectuate de către poliţiştii Formaţiunii Rutiere Topoloveni. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă. În timpul audierilor, şoferul a spus că s-a trezit cu pietonul în faţa maşinii. A tras mult de volan dar nu a reuşit să evite impactul.