Accident petrecut sâmbătă la Curtea de Argeș. Un pieton lovit de mașină, în timp ce traversa neregulamentar a fost transportat la spital.

Pieton lovit de mașină, în timp ce traversa neregulamentar! Din verificările preliminarii efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Curtea de Argeș, s-a stabilit că pietonul travesase neregulmentar. Un autoturism condus de un bărbat de 40 de ani, din același municipiu, care se deplasa pe strada 1 decembrie din municipiul Curtea de Argeș, direcția Pitești spre Vidraru, a accidentat un pieton. Victima este un bărbat de 71 de ani, din comuna Albeștii de Argeș, care s-ar fi angajat în traversarea drumului prin loc nepermis, fără să se asigure.

Pietonul a primit îngrijiri de la echipajul medical sosit la fața locului, fiind în stare de conștientă. Acesta a fost transportat la Spitalul Municipal Curtea de Argeș.

Polițiștii rutieri au făcut cercetarea la locul faptei, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs și reluarea cu rapiditate a traficului, în cauză urmând să fie întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Foto Info Trafic. C de Argeș