Pieton, beat, ocolit de o mașină, lovit în plin de alta!

Pieton, beat, care mergea pe mijlocul șoselei în Podul Broșteni, pe DN 65 A, a fost ocolit de o mașină, fiind lovit în plin de alta! Bărbatul a ajuns în stare de inconștiență la Spitalul Județean.

Accidentul a avut loc, sâmbătă seara, pe DN 65 A, șoseaua care face legătura între Pitești și Alexandria, în localitatea Podul Broșteni.

Un pieton, bărbat, în vârstă de 44 de ani, mergea pe mijlocul șoselei. Martorii susțin că omul abia se ținea pe picioare, fiind beat.

Șoferul unei mașini care se ducea către Costești l-a observat în ultimul moment pe bărbat și a tras de volan, reușind să-l evite. Mașina din spate, un Logan, condus de un piteștean, în vârstă de 39 de ani, l-a lovit în plin.

Pietonul, beat, a fost proiectat pe asfalt, fiind lovit cap. Rănitul a fost preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Argeș, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Pitești, în stare de inconștiență.

Șoferul care nu l-a mai putut evita pe pieton, a fost testat și s-a stabilit că nu consumase alcool. Victimei i-au fost recoltate probe de sânge la spital, pentru stabilirea alcoolemiei.