Pericol public la volan! Şoferul groazei a comis-o de mai multe ori

Pericol public la volan! Un bărbat în vârstă de 43 de ani, din Costești, s-a crezut mai presus de lege. A fost prins de mai multe ori conducând băut și fără permis. De fiecare dată i-a fost întocmit dosar penal, acum, a fost reținut!

Polițiștii au tras pe dreapta un Cielo, cerându-i șoferului actele la control. L-au recunoscut pe individul considerat un adevărat pericol public. Bărbatul avea deja două dosare penale pentru conducere fără permis și refuz de recoltare de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. De fiecare dată fusese prins la volanul altei mașini.

Pericol public la volan! Ca și cum nu ar fi fost de ajuns că nu deține permis, nici cele două dosare penale și a treia oară, bărbatul era tot băut. De data acesta nu s-a mai certat cu oamenii legii și a acceptat să sufle în etilotest. Avea o concentrație de alcool de 0,60 la mie în aerul expirat. A acceptat să fie dus și la spital. În încercarea de a-l face să conştientizeze pericolul la care îi expune pe ceilalţi participanţi la trafic, oamenii legii l-au reţinut.

„Bărbatului i-au fost recoltate două probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 şi 336 din Codul Penal.

Totodată, poliţiştii au continuat cercetările cu privire la alte două cauze penale, referitor la cele petrecute în ziua de 20 august a.c., când acesta a fost depistat conducând fără drept şi a refuzat recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, precum şi în ziua de 26 iunie a.c., când a fost depistat în aceleaşi condiţii, în ambele cauze fiind întocmite dosare penale conform art. 335 şi 337 din Codul Penal.

În urma administrării probatoriului, a fost luată măsura reținerii pe bază de ordonanță pentru 24 de ore faţă de Ţ.N..
În ziua de 25 august a.c., bărbatul în cauză a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Costeşti cu propunere de luare a unei măsuri preventive, împotriva acestuia fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile”, precizează Biroul de Presă al IPJ Argeş.