Pericol pe şosele! Trei şoferi inconştienţi, la volan!

Poliţiştii au descoperit în timpul controalelor din cursul nopţii, conducători auto care reprezentau un real pericol pe şosele! Trei indivizii erau la volan deşi nu posedau permis. Au fost opriţi la timp din cursa lor nebună!

Pericol pe şosele! Trei şoferi au fost prinşi de polițiștii din Argeş la volanul unor autoturisme deşi nu aveau dreptul de a conduce autovehicule. Primul depistat este un tânăr de 22 de ani, din comuna Lunca Corbului. Acesta conducea un Matiz pe Calea Bucureşti, din Piteşti.

Un al doilea şofer ce poate fi considerat pericol pe şosele este un piteştean, în vârstă de 35 de ani. Aflat la volanul unui BMW, a fost tras pe dreapta de un echipaj de poliţie, în timp ce rula pe Bulevardul Republicii, din Piteşti.

Ultimul este un caz special, în sensul că acesta a parcurs la volan zeci de kilometri până să fie oprit din cursă. Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești l-au depistat tânărul de 24 de ani, din Roșiori de Vede, județul Teleorman. Acesta conducea un autoturism BMW pe DN 65A, pe raza oraşului Costeşti.

Pe numele celor trei au fost întocmite dosare penale pentru conducere fără permis. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, riscă pedepse cu închisoarea de la 1 la 5 ani.