De inconştientă a dat dovadă un bărbat de 39 de ani, care poate fi considerat pericol la volan. Omul conducea un TIR cu toate că are permisul anulat. Acum, se află la sediul Serviciului Rutier Argeş pentru a fi audiat.

Un bărbat de 39 de ani, din comuna Ţiţeşti poate fi considerat pericol la volan! Omul conducea un TIR cu remorcă pe DN 65. La Albota, a fost tras pe dreapta de un echipaj al Serviciului Rutier Argeş. Când au verificat documentele oamenii legii au stabilit că şoferul are permisul de conducere anulat. Acesta a fost prins conducând sub influenţa băuturilor alcoolice iar în anul 2015, instanţa a dispus anularea dreptului de a mai conduce.

În ciuda deciziei instanţei, bărbatul a urcat din nou la volan fiind prins luni, de poliţişti. Ca să scape de dosarul penal, acesta le-a spus oamenilor legii că urcase la volan pentru a încerca frânele autotrenului. Asta după ce colegul, aflat şi el în cabină, se plânsese că sistemul de frânare nu funcţionează cu trebuie. Bărbatul a fost dus la audieri, pe numele său va fi întocmit dosar penal pentru conducere fără permis. Mai grav, este faptul că acesta nu realiza că este un pericol la volan pentru ceilalţi participanţi la trafic.