După o săptămână în care a stat cazată în celulă, Olga Florăreasa a părăsit arestul IPJ Argeş. Femeia de afaceri a fost reţinută miercuri, sub acuzaţia de trafic de influenţă.

Olga Florăreasa a părăsit arestul IPJ Argeş, marţi după-amiază, după ce Curtea de Apel Piteşti i-a admis contestaţia declarată de femeia de afaceri. Olga florăreasa a fost plasată în arest la domiciliu, neavând voie să părăsească locuinţa decât cu acordul instanţei.

 

Update -„Fabrica de permise” a fost redeschisă la Piteşti de o femeie!

Miercuri, săptămâna trecută, a fost arestată preventiv, fiind acuzată că în decursul unui an a pretins şi a primit diverse sume de bani de la mai multe persoane. În schimb le-a promis că le va facilita programarea înainte de termen la proba practică pentru obţinerea permisului de conducere şi promovarea acestuia. De asemenea a fost acuzată că a primit, nici mai mult nici mai puţin de, 15.000 de lei de la o femei căreia i-a promis că o va putea angaja ca asistent generalist într-un centru din subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Argeş.

Se spune că după arestarea ei, Olga Florăreasa nu a fost deloc afectată de măsura impusă, acesta comportându-se, în arest, în mod natural. De asemenea există informaţii potrivit cărora femeia de afaceri ar fi făcut la rândul ei, unele denunţuri.