Joi seară a fost continuată seria acţiunilor derulate în zonele frecventate de persoanele fără adăpost. Oamenii străzii au primit ceai de la poliţiştii locali. De asemenea cei depistaţi au fost duşi în centrele de asistenţă socială unde să se poată spăla şi dormi în condiţii decente. 

Imagine

Având în vedere temperaturile scăzute din ultima săptămână, Poliția Locală Pitești acționează în fiecare noapte pe raza municipiului Pitești pentru depistarea persoanelor fără adăpost. Oamenii străzii găsiţi de locali în case părăsite, în canale sau în zone rău famate, primesc ceai cald de la politiștii locali și sunt duşi în cele două Centre de Noapte din Nord și Găvana. Din nefericire, nu toţi acceptă să fie transportaţi în centre, din cauza condiţiilor impuse de administratori, de a nu consuma alcool, de a păstra liniştea etc. 

Imagine

Acțiunea va continua  și în această noapte, când meteorologii prognozează temperaturi foarte mici. Pe această cale facem apel către cetațeni să semnaleze în dispeceratul Poliţiei Locale Piteşti la telefon 248210230, dacă au cunoștintă de astfel de cazuri de persoane fără adapost.