O singură echipă argeșeană continuă aventura în Cupa României.

CS Mioveni s-a calificat în şaisprezecimile Cupei României la fotbal. În schimb, FC Argeș a părăsit competiția, după o evoluție modestă.

CS Mioveni s-a calificat, marţi, în şaisprezecimile Cupei României , după ce a eliminat pe Flacăra Moreni, chiar pe terenul dâmboviţenilor. Pentru CS Mioveni au marcat Mărzărache şi Masaro în prima repriză, în timp de gazdele au redus din diferenţă cu 20 de minute înainte de final. Galben-verzii au jucat mai bine de o oră în inferioritate numerică, după eliminarea lui Măzărache, în minutul 27, arbitrul considerând că şi-a lovit adversarul. A fost a șasea calificare consecutivă a CS Mioveni în şaisprezecimile Cupei

Astăzi, 11 septembrie, FC Argeș a fost eliminată prematur din Cupa României, de o formație din Liga a III-a. Gruparea din Trivale a pierdut cu scorul de 2-1, pe terenul celor de la Flacăra Horezu. Pentru gazde au marcat Gueye Mansour, în minututul 26, și Cristian Munteanu, în minutul 90, iar pentru alb-violeți a punctat Andrei Blejdea, minutul 82. Este al doilea an consecutiv când FC Argeș este eliminată în această fază a Cupei României, după ce anul trecut pierdeau rușinos cu o echipă din liga a IV-a, CSM Slatina.