Anunţ important făcut de SC Apă Canal 2000 pentru piteştenii care vor sta noapte fără apă potabilă! Se opreşte furnizarea în noaptea de joi spre vineri, de la ora 23.00 până dimineaţă la ora 5.00.

O noapte fără apă potabilă, pentru piteşteni din mai multe zone! Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti anunţă că furnizarea apei potabile va fi întreruptă în noaptea de 16 – 17 mai 2019, între orele 23.00 – 5.00, în municipiul Piteşti. Vor fi afectaţi locuitori din zona Centru, mai exact cei de pe străzile: Egalităţii, Eroilor, Prelungirea Craiovei, Maior Şonţu, Târgul din Vale.

Oprirea furnizării apei este necesară pentru remedierea avariei apărute la reţeaua de alimentare cu apă DN 500 mm din strada Egalităţii. În cazul în care condiţiile meteorologice nu vor permite executarea lucrărilor în intervalul de timp menţionat, acestea se vor efectua imediat ce situaţia meteo va fi favorabilă.

Reprezentanţii furnizorului de apă îşi cer scuze pentru neplăcerile provocate şi îi sfătuiesc pe piteştenii afectaţi să îşi facă din timp provizii de apă potabilă.