O mașină s-a răsturnat în comuna argeșeană Rucăr, în afara părții carosabile, într-o râpă. Trei persoane au fost blocate în autoturism. Au intervenit pompierii cu două autospeciale de intervenție și o ambulanță SMURD, însoțiți și de un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean.

În urma evenimentului au rezultat trei victime. Acestea au fost scoase, salvatorii îndepărtând ușile autoturismului– ISU Argeș.

„Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Rucăr, s-a stabilit că o femeie de 57 de ani, din București, care conducea un autoturism pe un drum forestier de pe raza localității Rucăr, în zona Hidrocentralei Râușor, ar fi ieșit în afara părții carosabile, în împrejurări care urmează să fie stabilite prin cercetări, răsturnându-se într-o zonă cu înclinație pronunțată.
După eveniment, atât conducătoarea auto, cât și ceilalți doi ocupanți, respectiv un bărbat de 80 de ani, din București, și un alt bărbat de 84 de ani, din București, au fost transportați la o unitate medicală pentru investigații (fără răni vizibile, doar bărbatul de 84 de ani are ca diagnostic preliminar o escoriație la cap).
Întrucât evenimentul s-a petrecut pe un drum ce nu este deschis circulației publice (drum forestier), acesta nu întrunește elementele constituție ale unui accident de circulație”- IPJ Argeș.

Sursa: Realitatea de Arges