O femeie beată a pus polițiștii pe jar, în zadar, la Morăreşti

Un barbat din localitatea buzoiana Posta Cilnau a fost accidentat mortal, joi noapte, pe raza comunei, de un politist din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Ilfov

Cercetări inutile! O femeie beată a pus polițiștii pe jar, în zadar, la Morăreşti! Cei care o credeau rănită grav de o mașină au aflat că, fusese răpusă de alcool chiar pe carosabil.

O femeie beată a pus polițiștii pe jar, în zadar, la Morăreşti, duminică seară. Un apel la 112 anunța că pe DN 7 a avut loc un accident grav. Bărbatul care suna a precizat că, o femeie a fost lovită de mașină și nu mai mișcă. Spre locul accidentului au pornit echipaje de poliție de la Secția Rurală Drăganu și de la Serviciul Rutier Argeș. Când au ajuns la fața locului, ce să vezi? Femeia „rănită grav” dădea să se ridice, dar nu reușea. Ajutată de cei prezenţi s-a pus pe picioare. Încercând să afle ce a păţit, oamenii legii şi-au dat seama că femeia fusese răpusă de alcool.

Ce se întâmplase? Din cercetările polițiștilor a reieşit că „victima”o femeie în vârstă de 54 de ani, din localitate, mergea pe carosabil la intrarea în comuna Morăreşti. O şoferiţă în vârstă de 43 de ani, din Bascov, a trecut pe lângă ea la volanul unei Toyota. Deşi a ocolit-o, conducătoarea auto a văzut-o cum s-a prăbuşit în urma sa. Speriată a crezut că a acroşat-o şi din vina ei a căzut. Un alt bărbat care a văzut femeia întinsă pe asfalt şi maşina oprită, a sunat la 112 şi a anunţat că a avut loc un accident.

În timpul cercetărilor, oamenii legii au verificat cu atenţie autoturismul pentru a se vedea dacă nu cumva, a atins-o pe femeie iar dată fiind starea în care se afla, acesta s-a dezechilibrat şi a căzut. În cele din urmă s-a dovedit că a fost pură întâmplare ca femeia beată să cadă chiar atunci. De altfel, cea pentru care au fost alertaţi poliţiştii, a plecat singură către casă fără a fi necesar ajutorul medical sau transportul ei la spital. Din cauza gerului îşi revenise şi devenise mai vioaie.