O familie din Argeş a anunţat Poliţia, că fiica lor, o adolescentă a dispărut de acasă de peste două săptămâni. Fata, în vârstă de 17 ani, din comuna Aninoasa, a fost văzută ultima dată părinţi pe data de 2 aprilie.

În seara zilei de 2 aprilie, o adolescentă a dispărut de acasă din comuna Aninoasa. ȘTEFANIA COSMINA COSTEA , de 17 ani, a plecat voluntar de la domiciliul său, fără a mai reveni. Fata a mai plecat de acasă, dar de fiecare dată se întorcea. Înainte de data dispariţiei adolescenta a stat la prietenul ei câteva zile. S-a dus acasă la părinţi, şi-a luat nişte haine şi a plecat spunându-le că merge la iubit. Nu a ajuns la acesta şi de atunci nimeni nu mai ştie nimic de ea. Poliţiştii fac un apel către cei care au văzut-o să anunţe la 112.

Semnalmente: înălțime aproximativ 1,60 m, greutatea aproximativ 65 kg, ten alb, păr vopsit negru, lung până în dreptul umerilor, ochii căprui, nas ascuțit. Semn particular: în partea dreaptă a buzei superioare are o cicatrice veche.

Vestimentaţie la momentul plecării: bluză de culoare roz cu mâneci lungi, prevăzută în zona gâtului cu doi sau trei nasturi, geacă de culoare verde închis cu mâneci lungi, blugi de culoare albastră şi încălţăminte tip sport de culoare neagră și șosete de culoare neagră.

Persoanele care pot da relaţii despre minora în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Câmpulung sau Secția de Poliție Rurală Schitu-Goleşti, tel: 0248.512.100, respectiv 0248.566400.