Netflix plănuiește să deschidă mici parcuri tematice bazate pe unele dintre cele mai populare serialele de pe platformă

Spectacole, jocuri, restaurante – Netflix va deschide mici parcuri tematice pentru serialele tale preferate.

Gigantul american de streaming plănuiește să deschidă noi locații comerciale și festive unde fanii se vor putea cufunda în lumile programelor lor preferate, scrie Lefigaro.fr, care citează Bloomberg.

Se pregătește o mică revoluție pentru Netflix, consideră publicațiile internaționale. Acestea transmit că, în câteva luni, gigantul american de streaming nu va mai fi doar o platformă digitală: va fi disponibil în mici parcuri, numite ” Netflix House”, unde utilizatorii săi vor putea intra în lumea serialelor lor preferate, potrivit Bloomberg . Aceste centre de agrement de nouă generație ar trebui să ofere experiențe, instalații rotative, spectacole, jocuri și, bineînțeles, locuri de luat masa cu preparate tematice.

Pentru a avea acces, însă, va trebui să așteptați câteva luni. Pionierul cataloagelor audiovizuale nu intenționează să inaugureze primele două parcuri înainte de 2025. Conceptul va fi apoi extins la nivel mondial. “Am văzut cât de mult le place fanilor să se cufunde în lumea filmelor și emisiunilor noastre TV și ne-am gândit mult la modul în care am putea duce acest lucru la nivelul următor”, a declarat Josh Simon, vicepreședinte. președinte al produselor de consum la Netflix.

Netflix a testat experiențe pop-up pentru fani timp de mai mulți ani și a introdus 40 de astfel de experiențe în 20 de orașe din întreaga lume.

Astfel, platforma a deschis un restaurant pop-up în Los Angeles la începutul anului 2023, incluzând mâncăruri și băuturi create de bucătari care au apărut în emisiunile culinare ale gigantului american. Un magazin temporar bazat pe seria Stranger Things a fost, de asemenea, înființat la Paris, în martie, la Porte de la Vilette.

Sursa: economedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.