Motociclistul grăbit s-a lovit de-o remorcă și a urcat pe o mașină! Două persoane rănite!

Un motociclist grăbit a provocat un accident rutier, duminică seara, pe DN 7, în comuna Leordeni. Acesta a intrat cu viteză în curbă, acroșând remorca unui camion, după care a ajuns pe capota unei mașini.

Accidentul a avut loc, duminică seară, în satul Ciulnița, comuna Leordeni, pe DN 7. Motociclistul grăbit, în vârstă de 31 de ani, din satul Petrești, județul Dâmbovița, rula cu viteză. Într-o curbă, a pierdut controlul vehiculului, ajungând pe contrasens. A acroșat remorca unui autocamion. A fost împins în față, acolo, unde o șoferiță în vârstă de 27 de ani, tocmai ieșea de pe un drum lateral, la volanul unui autoturism. A ajuns cu motocicleta pe capota mașinii.

Motociclistul a fost proiectat pe asfalt. A scăpat doar cu o rană ușoară la barbă. Pasagerul de pe motocicletă, a suferit multiple traumatisme. Acesta a fost preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanță pentru a fi transportat la spital. Acuza dureri de coloană lombară și picioare. Conducătorul vinovat este cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă.