Bărbat mort, după ce s-a răsturnat cu tractorul. Preluat conştient, decedat la spital!

Un bărbat a murit, luni, în urma unui accident de tractor. Împrejurările în care a avut loc evenimenul încă nu au fost elucidate de poliţişti. Victima, în vârstă de 65 de ani, a fost resuscitată zeci de minute, în cele din urmă fiind declarat decesul.

Accidentul a avut loc în comuna Miceşti, satul Purcăreni. Omul venea de la cosit şi mergea pe o pantă uşor înclinată. Cei care au sunat la 112 au susţinut că bărbatul, în vârstă de 72 de ani, s-a răsturnat cu tractorul.  Tractorul l-a surprins dedesubt când s-a răsturnat pe-o parte. Oamenii l-au repus pe roţi, l-au scos pe bărbat şi au aşteptat sosirea ambulanţei.

Bărbatul a fost preluat conştient de echipajul Serviciului de Ambulanţă Argeş şi nimeni nu se aştepta să moară. A cooperat cu cadrele medicale. Pe timpul transportului către Spitalul Judeţean de Urgenţă Argeş, starea pacientului s-a agravat fiind chemat în întâmpinare un echipaj de terapie intensivă mobilă. Tractoristul a fost preluat în viaţă de TIM.

Pacientul a fost supus unor manevre de resuscitare, acestea fiind continuate şi de personalul de la Camera de Primire a Urgenţelor, însă, omul a fost declarat decedat. Bărbatul suferise multiple traumatisme şi se presupune că a făcut şoc hemoragic din cauza unor rupturi de organe interne.

În acest moment o echipă de criminalişti se deplasează la Miceşti pentru cercetări.