Moment emoționant la parada de la Mioveni! Un parașutist, așteptat la aterizare de fetița sa de trei ani

În An Centenar, orașul Mioveni a pregătit o suită de manifestări culturale, artistice și militare de mare ținută. Un moment emoționant a avut loc la deschiderea paradei militare de la Mioveni. Un parașutist a aterizat în centrul orașului, acolo unde a fost așteptat cu brațele deschise de fetița sa de trei ani.

Moment emoționant la parada de la Mioveni. La deschiderea paradei militare, un parașutist a sărit de la 1.000 de metri altitudine, aterizând în centrul orașului, lângă Catedrală. Acesta a fost așteptat de fetița sa, Irina, în vârstă de trei anișori.

Copilul s-a dus cu brațele deschise la tatăl său când a văzut că acesta a aterizat. Parașutistul a fost luat prin surprindere, fiind vizibil emoționat. Răzvan Stan este parașutist la Aeroclubul „Henri Coandă” din Geamăna – Bradu.

La parada militară de la Mioveni au participat 222 de militari. Au defilat batalionele de prezentare ale Armatei Române – Garnizoana Piteşti, ISU Argeş, Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Argeş, Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş și Trupele de mascați de la Penitenciarul Mioveni.

De fapt, mascații de la Penitenciar au participat numai la parada de la Mioveni.