Moarte suspectă, la Leordeni! Bărbatul zăcea fără suflare în zăpadă

Luni dimineaţă, poliţiştii au fost anunţaţi că la Leordeni, un bărbat zace mort în zăpadă. Echipa operativă s-a deplasat în zonă pentru cercetări. Fiind vorba de moarte suspectă, trupul neînsufleţit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru autopsie.

Moarte suspectă, la Leordeni, în judeţul Argeş, aşa au catalogat poliţiştii decesul unui bărbat. Victima, un localnic în vârstă de 49 de ani, zăcea fără suflare, pe drum, în zăpadă. Cadavrul a fost găsit la aproximativ 200 de metri de casa acestuia. Omul era cunoscut ca fiind prieten bun cu paharul, asta deşi suferea de epilepsie şi nu avea voie să consume alcool.

Cadavrul a fost descoperit de un vecin de la care victima cumpăra băutură, pe uliţa de lângă casă. Se pare că şi-as găsit sfârşitul chiar în timp ce se ducea să îşi mai ia o sticlă cu ţuică. Cel care l-a găsit a sunat la 112 şi o ambulanţă s-a deplasat la Leordeni. Deşi au fost efectuate manevre de resuscitare, bărbatul nu a putut fi readus la viaţă. Având în vedere împrejurările în care a avut loc decesul, s-a dispus transportul cadavrului la Serviciul de Medicină Legală, fiind vorba de o moarte suspectă. A fost dispusă autopsia pentru a se stabili cu certitudine cauza decesului.