Un minor recidivist a ajuns în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş, fiind acuzat de tâlhărie calificată. Alexandru M., de 17 ani, din comuna Merişani, a ajuns joi, în faţa instanţei. Deşi a mai fost condamnat pentru tâlhărie judecătorii au luat o decizie surprinzătoare!

 

Minor recidivist reținut pentru tâlhărie! S-a întâmplat după ce, pe data de 13 mai, Alexandru M. şi-a atacat un prieten şi i-a furat 60 de lei. Fapta s-a petrecut în centrul Piteştiului. Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Piteşti au aflat despre cine este vorba şi l-au reţinut pe adolescent miercuri. Tânărul a stat o noapte în arestul IPJ Argeş.

Joi, Alexandru M a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, ulterior fiind dus la Judecătoria Piteşti, cu propunerea de arestare preventivă. Judecătorii au respins cererea. Au dispus măsura arestului la domiciliu pe o perioadă de 30 de zile, împotriva inculpatului.

După cum am precizat este vorba de un minor recidivist. În septembrie 2018 acesta a fost condamnat de Judecătoria Piteşti pentru două fapte de tentativă de furt, un furt şi o tâlhărie, la patru luni de supraveghere, având odar 16 ani. De asemenea, în timpul sărbătorilor de Paşte, luna trecută, a fost reţinut pentru loviri şi alte violenţe, după ce i-a dat unui vecin cu parul în cap.