Mesaje cutremurătoare de la prietenii tânărului mort la 25 de ani

Imediat după ce au aflat de moartea lui, Andrei Berevoianu, un de 25 de ani, prietenii au transmis mesaje cutremurătoare. Apropiaţilor nu le vine să creadă, că tânărul a decedat. Pe contul său se socializare sunt sute de postări de la cei care l-au cunoscut.

Mesaje cutremurătoare de la prietenii tânărului mort la 25 de ani! Andrei Berevoianu a fost găsit fără suflare sâmbătă seară. Era prăbuşit în baie! A pierit intoxicat cu monoxid de carbon, de la instantul pe gaze folosit la încălzirea apei. Casa în care locuia familia, avea geamuri din termopan, ceea ce a a dus la tragedie, din cauză că aerul nu a putut circula, totul fiind închis etanş. Părinţii tânărului, de 49 respectiv 48 de ani au ajuns la Spitalul Municipal Curtea de Argeş, în stare de inconştienţă. Ambii şi-au revenit. Acum se pregătesc să îşi conducă fiul pe ultimul drum.

După deces, mesaje cutremurătoare au fost postate de apropiaţii lui Andrei Berevoianu. „Of Doamne, de Ce Frăţiorul Meu? De Ce? Of Doamne, de Ce Frăţiorul Meu? De Ce?” scrie sora acestuia. „Dumnezeu să vă mângâie inimile și să vă ajute să treceți peste această nenorocire. Laura ai grijă de părinți”, scrie o prietenă.

„Ieri am vorbit cu tine înainte să plec la muncă.
Nu pot să cred că ieri a fost ultima oara când noi doi am vorbit . Nu pot să cred că nu o să mai vorbim niciodată !!!” a scris un apropiat.

„Dumnezeu să-l odihnească în pace! Multă putere să puteți trece peste această nenorocire!”, a postat un alt prieten.

„Sunt socat! Amintirile îmi ţin în acest moment loc de vorbe !”, a adăugat o alt prieten al tânărului decedat.