După moartea copilului de 4 ani și 8 luni ca urmare a administrării unei anestezii la Clinica Teddy Care din Pitești, încadrarea juridică a fost schimbată. Medicii și părinții vor fi audiați în dosarul de ucidere din culpă, pentru a se lămuri cine se face vinovat de moartea copilului. 

„La nivelul Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti se află înregistrat un dosar în care se face cercetări pentru comiterea infracţiunii de ucidere din culpă, în esenţă se cercetează împrejurările în care a intervenit decesul unui copil de 4 ani, ca urmare a unui tratament aplicat în cadrul unei clinci medicale de pe raza municipiului Piteşti.

În cadrul unui astfel de dosar se fac cercetări şi vor fi audiate toate persoanele care au fost implicate în activitatea medicală precum şi aparţinătorii victimei.

Fiind o cauză complexă, cu siguranţă, vom apela la serviciile unor specialişti în medicină legală. În situaţia în care se va ajunge la o expertiză medico-legală se va desemna un expert de către organele judiciare iar părţile care sunt implicate în cercetare vor avea posibilitatea să îşi desemneze în expert fiecare în parte. În momentul de faţă, urmărirea penală este doar faţă de faptă, in rem” a declarat prim procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, Nicolae Argeşeanu.