Mâine, 26 februarie, de la ora 20:00, FC Hermannstadt va întâlni FC Viitorul Constanța pe Stadionul „Nicolae Dobrin” din Pitești. 

Meciul dintre cele două echipe contează pentru sferturile de finală ale Cupei României. Intrarea spectatorilor pe stadionul „Nicolae Dobrin” se va face începând cu ora 18.00, doar pe bază de bilete sau invitații.

Biletele sunt puse la vânzare numai la tribuna I. La acest meci, tribuna II şi cele două peluze vor fi închise pentru accesul publicului.

Este al doilea meci pe care echipa din Sibiu îl va disputa la Pitești, pe Stadionul Nicolae Dobrin. În prima partidă, FC Hermannstadt a pierdut meciul cu Universitatea Craiova, cu scorul 0-1, într-un meci din Liga 1.

Arbitrul Horaţiu Feşnic va conduce la centru partida de la Pitești dintre Hermannstadt – FC Viitorul, din  sferturile de finală ale Cupei României.

Gheorghe Hagi, tehnicianul celor de la Viitorul, a lăsat acasă mai mulți jucători importanți pentru partida cu FC Hermannstadt, din sferturile de finală ale Cupei României.