Miercuri dimineață, un accident soldat cu o mașină răsturnată la Spitalul Militar din Piteşti a paralizat traficul pe strada Negru Vodă. Șoferul vinovat a fost rănit uşor, fiind transportat la spitalul situat la doi paşi.

Mașină răsturnată la Spitalul Militar din Pitești, miercuri dimineaţă. Un şofer, nu a pătrat distanţa în timpul mersului şi a provocat coliziunea. Este vorba de un piteştean în vârstă de 26 de ani, din comuna Moşoaia, aflat la volanul unui autoturism care se îndrepta dinspre Centru către Bascov. La Spitalul Militar nu a observat un alt autoturism din faţa sa care semnaliza să intre în curtea unităţii medicale.

Fiind foarte aproape de acesta, nu a avut timp să oprească. A acroşat maşina oprită, în urma impactului fiind proiectat într-un pom de pe marginea şoselei după care s-a răsturnat. Autoturismul a aterizat cu roţile în sus, şoferul rămânând încarcerat la volan.

A fost scos de martori iar la sosirea echipajului SMURD de terapie intensivă mobilă, tânărul a fost dus la Spitalul Militar situat în apropiere. Din fericire, conducătorul auto a scăpat cu răni uşoare.  Pe durata cercetărilor efectuate de poliţiştii rutieri, traficul a fost blocat în zonă.

Foto: Info Trafic Piteşti