Cunoscutul sportiv Marius Cocean, medaliat la Campionatul Mondial de kickboxing, s-a implicat în campania „10 pentru siguranță”. Alături de oameni ai legii, acesta merge în licee din Argeş şi îi învaţă pe elevi tehnici de autoapărare.

Marius Cocean îi învață pe elevi tehnici de autoapărare! Campania „10 pentru siguranță -Împreună pentru siguranța copiilor noștri”, continuă! Marius Cocean, medaliat la Campionatul Mondial de kickboxing  și câștigător al Cupei Mondiale în 2017 și 2018, s-a implicat în această campanie. Cunoscutul sportiv participă la acţiunile derulate în aceste zile în licee din Argeş. Luni a fost la două licee din Câmpulung Muscel: Colegiul Tehnic Câmpulung și Liceul Tehnologic Auto Câmpulung.

„Le-am arătat elevilor mișcări de autoapărare, dar le-am explicat și mecanismul prin care pot evita un conflict fizic, cum să abordeze împrejurarea, cum să comunice dacă sunt victimele unei agresiuni, fie ea verbală sau fizică. Vă mărturisesc că am avut emoții mari.
Și sper din suflet ca eforturile oamenilor implicați în această campanie să se vadă prin creșterea încrederii în ei, a copiilor cu care ne întâlnim”, a scris Marius Cocean pe contul său de Facebook.

Este vorba de campania demarată de M.A.I, care a început duminică în judeţul Argeş. Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Argeş, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, Agenţia Naţională Antidrog – Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Argeş, Agenţia Naţională Împotriva Traficului de Persoane – Centrul Regional Piteşti, cu sprijinul Inspectoratului Şcolar Judeţean Argeş şi sub coordonarea Instituţiei Prefectului – Judeţul Argeş, și-au dat mâna în acest proiect propunându-și să contribuie la informarea, educarea şi conştientizarea elevilor, părinţilor, dar şi a cadrelor didactice, în legătură cu pericolele existente şi a modului în care se pot proteja.