România câștigă bronzul la Mondialele de Kickboxing din Sarajevo prin argeșeanul Marius Cocean. Luptătorul va fi al treilea pe podiumul mondial după ce l-a învins pe sportivul țării gazdă și a pierdut în fața reprezentantului Italiei.

Marius a condus meciul din semifinale până în ultimele 20 de secunde din runda a doua când arbitrii l-au punctat pe kickboxerul italian. „A fost foarte dificil meciul contra rivalului din Sarajevo, a fost susținut frenetic de către compatrioții săi, iar presiunea a fost foarte mare.

Am muncit din greu și am reușit sa urc drapelul țării pe podium. Mi-am dorit să fie pe prima treapta, dar bronzul este un rezultat foarte mare.

Acum mă îndrept spre următoarea competiție de mare nivel, WAKO Championships Kickboxing Full contact si Kick Light din Antalya. Acolo vreau să câștig o medalie și mai strălucitoare.

Nu am avut parte de galerie și susținători aici, dar am știut tot timpul că apropiații și prietenii ne-au susținut cu tot sufletul, de acasă iși le mulțumesc din toată inima pentru mesajele de încurajare care au ajuns permanent la noi

Mă simt bine și voi încerca să câștig medalia de aur.” a declarat sportivul roman imediat după meci.

Ceilalți doi reprezentanți ai României au pierdut în fața adversarilor. Monica Bălăşoiu –k1 , – 52 kg a pierdut în fața rivalei din Slovacia și Vlăduț Cruceru, Light contact – 84 kg a fost învins de către rivalul din Irlanda.