„Linguriţă”, cunoscut hoţ din buzunare, s-a reprofilat! Nouă metodă de furt

În vremea când autobuzele gemeau de călători, „Linguriţă” cunoscut hoţ din buzunare, era spaima pasagerilor. S-a reprofilat! Fură în continuare dar prin altă metodă! Poliţiştii Secţiei 3 Poliţie l-au reţinut pe individ după ce a lăsat mai multe persoane fără portofel.

„Linguriţă”, cunoscut hoţ din buzunare, s-a reprofilat! Acum în vârstă de 50 de ani, nu s-a apucat de muncă cinstită, ci a găsit o nouă metodă de furt. Poliţiştii Secţiei 3 Piteşti l-au prins miercuri şi l-au dus la sediu pentru audieri. Individul este acuzat că aborda câte un trecător pe stradă şi îl îmbrăţişa. Pretinzând că ar fi cunoştinţe vechi, îi povestea despre un prieten comun (alegea un nume la întâmplare) sau despre anii de liceu în care făceau o mulţime de nebunii. „Linguriţă” se prefăcea că îi arată diverse scheme de judo, îl strângea straşnic în braţe, moment în care îi fura portofelul. Imediat după aceea, ca şi cum şi-ar fi dat brusc seama, îşi cerea scuze pentru confuzie şi dispărea.

El este acuzat de furt. Poliţiştii l-au reţinut. „Linguriţă”, cunoscut hoţ din buzunare este recidivist, fiind condamnat de mai multe ori pentru furt. În perioada de anilor 1990 era liderul hoţilor din buzunare fiind unul dintre cei mai iscusiţi panacotari.