A fost lăsat fără mioare în Săptămâna Patimilor! În acest caz, au fost reținuți 3 bărbați. Aceștia sunt bănuiți că în cursul lunii aprilie ar fi sustras 250 de ovine.

Crescătorul de ovine Marian Boambeș, din comuna Mioarele, a fost prădat de hoţi în noaptea de 22/23 aprilie. Bărbatul deţine o turmă de oi pe care le ţine la o stână închiriată în satul Bilceşti, comuna Valea Mare Pravăţ. Acesta acuză că hoții i-au furat de la stână circa 100 de oi şi 150 de miei.

După o săptămână de la furt, crescătorul și-a găsit o parte de oile furate, în comuna Aninoasa. Proprietarul animalelor furate susține că mai mulți fermieri sunt responsabili pentru infracțiune.

Polițiștii argeșeni au continuat cercetările, iar pe 10 mai au efectuat mai multe percheziții la ciobani din zona Muscel. Au fost vizaţi patru fraţi, fermieri din zonă, care însă au fost cercetaţi penal în mai multe dosare. Mai multe informații, aici.

Miercuri, 19 iunie, au fost reținuți de polițiști trei suspecți în acest dosar.

„La sediul Poliției Municipiului Câmpulung au fost conduși pentru audieri 3 bărbați, cu vârste cuprinse între 25 și 40 de ani, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Aceștia sunt bănuiți că în cursul lunii aprilie ar fi sustras 250 de ovine.”, informează IPJ Argeș.

După administrarea probatoriului, cei trei bărbați au fost reținuti pe bază de ordonanță pentru 24 de ore. Aceștia urmează sa fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung cu propunere de luare a unei măsuri preventive.