Coliziune în lanț, joi dimineață pe A1, la Căteasca. Un șofer, în vârstă de 80 de ani, a făcut accident în timp ce privea la o tamponare ce avusese loc în zonă. Două persoane au fost rănite, având nevoie de îngrijiri medicale, dar au refuzat transportul al spital.

La 80 de ani, a făcut accident când privea la o tamponare! Este pățania unui șofer din București care a făcut accident joi dimineață pe A1 , în dreptul localității Căteasca. Conducătorul auto se îndrepta către Pitești. La kilometrul 106, în apropiere de ieşirea dinspre Căteasca, înainte cu puțin timp avusese loc o tamponare între două TIR-uri. Maşinile lovite erau trase în afara şoselei iar poliţişti făceau cercetări.

Bătrânul nu a mai fost atent la drum. A privit către maşinile lovite. Nu a păstrat distanţa faţă de autoturismul care rula în faţa lui şi l-a lovit. În urma impactului, autoturismul condus de octogenar a fost proiectat în glisiera de pe marginea drumului.

Un echipaj SMURD şi unul de la Serviciul de Ambulanţă Argeş s-au deplasat la faţa locului pentru a interveni. Au găsit două victime, una fiind şoferul vinovat. După ce au primit îngrijiri medicale cele două persoane au refuzat transportul la spital.