În timp ce patrulau prin cartierul piteștean Găvana, jandarmii argeșeni au prins trei tineri cu droguri. Cel mai probabil le aveau pentru consum propriu, dar chiar și așa, s-au ales cu dosare penale. 

Jandarmii argeșeni au prins trei tineri cu droguri! În timp ce patrulau în cartierul Găvana, jandarmii au observat doi bărbați cu vârste de 21 ani, respectiv 34 ani, care aveau un comportament suspect. Aceștia  au fost legitimați și le-a fost făcut controlul corporal. Asupra bărbatului de 21 ani a fost găsită o țigaretă confecționată manual, ce părea a conține substanțe interzise la deținere, iar asupra bărbatului de 34 ani au fost găsite fragmente vegetale împăturite într-un șervețel de culoare albă ce păreau a fi substanțe interzise la deținere.

Imagine

În fata Școlii Generale Nr. 2 “Ion Minulescu” din mun. Pitești, 3 bărbați au devenit agitați și au încercat să părăsească zona la vederea patrulei de jandarmi. Cei trei au fost legitimați și au fost supuși controlului corporal. Asupra unui tânăr în vârstă de 17 ani au fost găsite fragmente vegetale uscate ce păreau a fi interzise la deținere.

Jandarmii au întocmit actele de sesizare a organelor de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevăzută la art.4, alin.(1) din Legea 143/2000 ”Cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, cumpărarea sau deţinerea de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept”, iar substanțele depistate și cei trei bărbați au fost predate organelor abilitate în vederea continuării cercetărilor.