De Ziua Copilului, vor avea intrarea gratuită la Grădina Zoologică Piteşti toţi copiii şi adolescenţii de până la 18 ani. Având în vedere pandemia de coronavirus, vor putea fi vizitate doar spaţiile deschise, iar locul de joacă din incintă va rămâne închis.

Grădina Zoologică din Pitești își deschide porțile, de 1 Iunie, pentru toți copiii și adolescenții cu vârste de până la 18 ani, care vor avea intrarea gratuită pe tot parcursul zilei.

Programul de vizitare este între orele 10:00 și 19:30 (ultimul bilet de intrare se eliberează la ora 18:00).
Alături de posibilitatea cunoașterii celor 1790 de animale, păsări și pești, din 45 de specii, puteți admira și exemplarele născute în captivitate, în acest an. Este vorba despre iezii de capră Camerun, bobocii de gâscă de Nil și puii de porc pitic.

Imagine

Până la noi reglementări, publicul vizitator va putea accesa doar spațiile deschise din incinta Grădinii Zoo, rămânând închise deocamdată locul de joacă, pavilionul de terarii, acvarii și păsări exotice.

De asemenea, piteștenii sunt rugați să respecte măsurile în vigoare privind distanțarea socială, pe întreg parcursul vizitei lor în grădina zoologică.