Scandal într-un bar din comuna argeşeană Negraşi. Un bărbat a fost înjunghiat de două ori în abdomen, sâmbătă seară, de unul dintre clienţi. După agresiune, autorul a fugit. A fost prins duminică.

Înjunghiat de două ori în abdomen în timp ce se afla la bar, în satul Buta, din comuna Negraşi. Scandalul a avut loc sâmbătă seară. Un bărbat în vârstă de 40 de ani, din localitate, a avut un conflict spontan cu un alt client, pe fondul consumului de alcool. Localnicul i-a reproşat lui Ilie R., un tânăr de 21 de ani, din comuna Teiu, că nu salută. Atât i-a trebuit acestuia din urmă. S-a luat la ceartă cu bărbatul şi amândoi au ieşit în stradă. Acolo, Ilie R. a scos un cuţit şi l-a înjunghiat de două ori în abdomen, pe adversarul său.

Tânărul a fugit, nu înainte de a fi văzut de câţiva martori. Victima a ajuns la spital, având răni profunde în partea dreaptă dar şi în partea stângă a abdomenului. A fost supus unei intervenţii chirurgicale. Cazul a fost preluat de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Argeş, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş. Ilie R a stat fugit, fiind prins duminică de oamenii legii. A fost reţinut sub acuzaţia de tentativă de omor.