Incendiu la trei imobile în comuna Bogați. Doi bătrâni au rămas fără case.

Focul a făcut prăpăd în comuna Bogați, miercuri seară! Un incendiu la trei imobile, doi bătrâni care au necesitat îngrijiri medicale, acesta este bilanțul nefericit. Patru echipaje de pompieri intervin.

Incendiu la trei imobile, în Glâmbocel, comuna Bogați, acesta a fost apelul disperat al unor localnici din comuna Bogați, miercuri seară. Pompierii de la Secția Topoloveni au plecat în zonă. Când se aflau în apropiere, militarii și-au dat seama că drumul este greu accesibil. Abia au reușit să ajungă cu autospecialele până în zona de intervenție. Ca și cum asta nu ar fi fost de ajuns, nu exista sursă de apă. Ca să poată stinge focul, militarii fac naveta, cu câte o autospecială, către un râu de unde pot alimenta. Asta îngreunează intervenția militarilor.

Se spune că focul a fost provocat de la coșul de evacuare al fumului de la casa unei bătrâne, de 95 de ani. De acolo s-a extins la un șopron plin cu lemne din gospodăria vecinului său, un bărbat de 85 de ani. Construcția a ars în întregime flăcările ajungând și la casa omului. Astfel, extinzându-se de la unul la altul s-a ajuns la un incendiu la trei imobile.

Bărbatul în vârstă de 85 de ani a suferit arsuri la mâna dreaptă, necesitând îngrijiri. Omul a fost rănit când încerca să stingă focul. De asemenea, vecina sa, de 95 de ani, a necesitat îngriji medicale. Femeia a suferit un atac de panică atunci când a văzut prăpădul. Ambii au refuzat transportul la spital. Cei doi bătrâni au rămas în pragul iernii fără acoperiș deasupra capului.