Un bărbat a fost încarcerat pentru viol, după ce instanţa l-a condamnat definitiv la 4 ani închisoare. Prin sentinţă va fi obligat să-i plătească victimei 46.500 lei daune morale, materiale şi cheltuieli de judecată.

Încarcerat pentru viol, după ce a fost condamnat la 4 ani închisoare. Bărbatul în vârstă de 46 ani, din Piteşti a fost trimis în judecată încă din anul 2016. Acesta a adus mulţi martori în proces încercând să scape basma curată. Fata a adus la rândul ei martori care au confirmat acuzaţiile, între ei şi un martor cu identitate protejată. Judecătoria Piteşti l-a condamnat pe inculpat la 3 ani închisoare. De asemenea instanţa a dispus ca inculpatul să plătească victimei suma de 35.000 lei daune morale şi materiale.

Sentinţa a fost atacată. Curtea de Apel Piteşti a dat hotărârea definitivă. pedepasa i-a fost majorată la 4 ani, cât va trebui să execute. În plus pe lângă cei 35.000 de lei daune materiale şi morale, bărbatul are obligaţia să-i achite victimei şi cheltuielile de judecată în valoare de 11.500 lei. Astfel bărbatul a fost încarcerat pentru viol după ce poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale Argeş au pus în executare un mandatul emis de instanţă.