Un brăilean în vârstă de 39 de ani, a fost încarcerat de polițiștii argeșeni, pe numele său existând un mandat de executare a pedepsei. Acesta a fost condamnat după ce a incendiat un saivan și doi câini, apoi a comis două furturi. 

Poliţiştii din cadrul Secției de Poliție Rurală Lunca Corbului au pus în executare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Făurei, judeţul Brăila, privind pe un bărbat de 39 ani, din comuna Săpata, condamnat la 4 ani, 2 luni şi 159 de zile de închisoare, pentru săvârşirea infracţiunilor de distrugere prin incendiere, uciderea animalelor cu intenţie şi furt.

Bărbatul, brăilean de origine, locuia în comuna argeșeană fără forme legale. În anul 2016 pe vremea când era în Brăila, a mers noaptea la un saivan despre care nu știa că este nepopulat, cu intenția de a fura. A fost atacat de câinii care păzeau adăpostul. Ca să scape de animale a incendiat saivanul, în flăcări pierind cei doi ciobănești.

În același an, a mers la o altă stână de unde a furat mai multe oi. Tot în 2016 a dat o spargere la un magazin din Brăila de unde a sustras mai multe bunuri. Pentru toate acestea și-a primit pedeapsa. Bărbatul a fost încarcerat.