Încăierare cu bâte, la Pitești. Mașinile agresorilor date în urmărire

Încăierare cu bâte, în apropiere de gara din Pitești. 12 indivizi s-au luat la bătaie, unul dintre ei fiind grav rănit. Acesta a ajuns la spital în stare de inconștiență. Polițiștii sunt în alertă. Mașinile agresorilor au fost date în urmărire.

Scandalul a izbucnit în jurul orei 22,00 lângă benzinăria Celly. Nu se știe exact motivul încăierării. Patru indivizi se aflau în zonă, în timp ce alții 8 tot făceau ture cu mașinile. Când au dat cu ochii de primii, agresorii au oprit, au coborât din autoturisme și au sărit la bătaie. A urmat o încăierare cu bâte. Unul dintre bărbați, în vârstă de 30 de ani, a fugit, fiind prins pe deal lângă imobile. Acolo a fost lovit cu cruzime, și abandonat căzut în stradă. Martorii au sunat la 112 anunțând că a izbucnit un scandal de proporții.

La fața locului au fost trimise mai multe echipaje de poliție și ambulanțe. Tânărul rănit a fost transportat la spital în stare de inconștiență. Agresorii au fugit. Martorii au dat indicii despre mașinile indivizilor. Autoturismele sunt date în urmărire. La această oră, polițiștii au făcut filtre în întreg orașul pentru depistarea scandalagiilor. Prietenii tânărului rănit, la rândul lor victime, se află la Secția de Poliție 4 Pitești la audieri.