Mobilizare la Poliția Argeș după ororile petrecute la Caracal! Numărul persoanelor dispărute din județ și situația cercetărilor în aceste cauze, de la începutul lunii august, au fost făcute publice.

În primele cinci zile din luna august, polițiștii argeșeni au fost sesizați de dispariția a 14 persoane. Polițiștii mai fac cercetări pentru găsirea unei  singure minore, în rest celelalte persoane au fost găsite. Majoritatea cazurilor au fost de plecare voluntară de la locuința de domiciliu.

Începând cu 1 august și până în prezent, poliţiştii argeşeni au fost sesizaţi cu privire la dispariţia de la domiciliu a 14 persoane, dintre care 6 minori (5 fete) şi 8 majori (6 femei).

„Fiecare dintre cazurile de dispariţie a fost verificat, stabilindu-se că niciunul nu s-a produs în circumstanţe alarmante, majoritatea fiind situaţii de plecare voluntară. Dintre persoanele a căror dispariție a fost sesizată începând cu 1 august a.c., au fost găsite 13 persoane, după cum urmează: 5 persoane minore (patru fete) şi 8 persoane majore (6 femei). Majoritatea persoanelor au fost găsite în câteva ore de la primirea sesizării sau în ziua următoare, în prezent desfăşurându-se activităţi în vederea depistării unei minore”, informează IPJ Argeș.