Riscul infectării cu coronavirus este tot mai ridicat pentru cetățenii români, iar din acest motiv autoritățile locale iau măsuri de prevenire a răspândirii virusului. Cum principala măsură de prevenire constă în spălatul pe mâini și dezinfectarea mâinilor, Publitrans 2000 SA, a decis montarea de aparate cu dezinfectant în autobuzele care asigură transportul public local în Pitești.

În autobuzele din Pitești vor fi montate aparate cu dezinfectant! Publitrans 2000 a hotărât să ia această măsură la propunerea consilierului local Cristian Gentea. Potrivit deciziei de marți, urmează a fi achiziționate dispozitive cu dezinfectant pentru 86 de autobuze, câte unul în fiecare.

Citește și: https://realitateadearges.net/facebook-decizie-importanta-in-privinta-coronavirusului-se-aplica-si-in-romania/

Au fost identificați agenți economici care pot furniza dispozitivele și soluții dezinfectante, urmând a fi onorate comenzile. O altă măsură luată de Publitrans 2000 SA este aceea de a curăța cu dezinfectat zilnic, autobuzele care ies pe traseu, soluțiile fiind utilizate pe mânere și în interioare.