Un bărbat în vârstă de 49 de ani, din comuna argeşeană Miceşti, a fost plasat în arest la domiciliu după ce i-a spart nasul vecinului. Scandalul a avut loc pe drumul comunal duminică seara. Victima în vârstă de 32 de ani, a necesitat 14 zile de îngrijiri medicale.

În ziua de 26 mai a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Bascov au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de loviri sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, şi au reţinut un bărbat de 49 de ani, din Micești.

Din cercetări s-a stabilit că, în seara zilei de 24 mai a.c., în timp ce se afla pe o stradă din localitatea Micești, în urma unui conflict spontan, bărbatul a f agresat un vecin de 32 de ani. Scandalul a avut loc pe drumul comnal. Victima a fost lovită cu pumnul în faţă, suferind leziuni la nas.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive, ulterior fiind dus în faţa instanţei. Judecătoria Piteşti, a respins cererea de arest preventiv şi l-a plasat în arest la domiciliu.