Păţania unui bărbat din comuna Şuici, din judeţul Argeş le-ar putea fi învăţătură de mine multora. Acesta s-a lăsat ademenit de o femeie care i-a promis că face sex dar i-a furat banii, de fapt, totul fiind o capcană!

I-a promis că face sex dar i-a furat banii! Asta a reclamat un bărbat în vârstă de 58 de ani, din comuna Şuici la Poliţia municipiului Curtea de Argeş. Ruşinat, omul le-a povestit oamenilor legii că a fost acostat pe stradă de o femeie de etnie rromă. Se întâmpla miercuri, în zi de 13! Aceasta l-a abordat spunându-i că-i ghiceşte. Din vorbe a reuşit să-l convinsă şi l-a atras într-un loc ferit de ochii lumii, la o casă părăsită. Până aici, bărbatul a povestit de-a fi a păr, după care declaraţia lui a început să aibă unele…goluri.

Oamenii legii au insistat şi omul jenat de situaţie, a mărturisit că imediat cum au ajuns la casa părăsită, femeia i-a promis că în locul unei sume de bani poate să-i satisfacă şi plăcerile. Bucuros că femeia va face sex, bărbatul a acceptat. Nu numai că nu s-a ales cu partida mult dorită, dar a rămas şi fără bani! Cea în discuţie l-a dus cu zăhărelul până a reuşit să-i sustragă din buzunar suma de 2000 de lei, după care a fugit.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Curtea de Argeş au înregistrat dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de furt. Au reuşit să dea şi de hoaţă. Este vorba de o femeie în vârstă de 32 de ani care imediat cum şi-a dat seama că a fost prinsă i-a înapoiat până la ultimul leu celui păgubit. Cercetările continua pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a celei care nu pare la prima faptă de acest gen.