Hoţ ghinionist! A ajuns în arest pentru mai multe acuzaţii

Un adevărat hoţ ghinionist se poate considera un tânăr de 19 ani, din comuna Beleţi-Negreşti, judeţul Argeş. A pornit cu stângul de la început! Deşi nu posedă permis, a furat o maşină, rănindu-şi un prieten. A fost reţinut de oamenii legii. 

Hoţ ghinionist, aşa se poate numi tânărul de 19 ani! În urmă cu câteva seri, acesta a furat o Nubira din curtea unui cetăţean, din comuna Priboieni. A plecat la plimbare cu doi prieteni, unul de 18 ani, altul de 16 ani. Din cauza lipsei experienţei la volan a ajuns cu maşina în şanţ. În urma impactului, băiatul de 18 ani a fost rănit. Cei trei prieteni au fugit de la locul accidentului, abandonând autoturismul avariat. Ulterior, tânărul rănit s-a dus la spital dar a ascuns ceea ce păţise.

Când proprietarul a observat lipsa maşinii a sunat la 112. A fost descoperit autovehiculul şi oamenii legii au demarat cercetările. L-au prins pe autor, stabilind că a comis mai multe infracţiuni. Tânărul hoţ ghinionist a fost reţinut, fiind acuzat de conducere fără permis, furt spre folosinţă, părăsirea locului accidentului şi vătămare corporală din culpă. Joi dimineaţă, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni cu propunerea de arestare preventivă.