Începe cea de-a cincea ediție a proiectului  „Intră în joc, câştigă-ţi sănătatea!”. Proiectul sportiv se desfășoară în perioada 4 octombrie – 14 decembrie, fiind inițiat de Instituția Prefectului Argeș, în parteneriat cu Inspectoratul  Școlar Județean.

Scopul acţiunii este de a atrage cât mai mulţi elevi către sport, în sprijinul dezvoltării ariei de selecţie pentru practicarea sportului de performanţă. De asemenea, se urmăreşte educarea tinerilor către un stil de viaţă activ şi îndrumarea lor către sportul de echipă.

Competiţia se desfăşoară la mai multe ramuri – baschet fete şi băieţi, handbal fete şi băieţi, volei fete şi băieţi şi fotbal fete. Se pot înscrie elevi nelegitimaţi la vreun club la disciplina la care participă, meciurile fiind arbitrate de profesori de educaţie fizică şi sport în etapele preliminare şi de către arbitri acreditaţi în fazele semifinale şi finale ale campionatului.

În acest an s-au înscris 287 de echipe, fiind implicaţi aproximativ 2900 de copii din mediul urban şi rural.

În ediția din acest an, vor avea loc două evenimente de debut ale proiectului „Intră în joc, câştigă-ţi sănătatea!”. Prima se va desfăşura vineri, 4 octombrie a.c., la ora 12.00, în sala de sport a Liceului Tehnologic „Liviu Rebreanu” din Mozăceni, cu meciuri de handbal fete şi băieţi și fotbal fete, categoria gimnaziu rural. A doua va fi sâmbătă, 5 octombrie a.c., ora 10.00, în sala de sport a Şcolii Gimnaziale „Liviu Rebreanu” din Mioveni, şcoală care va găzdui meciul de fotbal fete, categoria gimnaziu urban.