Un tânăr în vârstă de 24 de ani a fost reţinut de poliţiştii argeşeni. Acesta era angajat ca gestionar la depozitul de frigidere al unui producător autohton. Suspectul este acuzat de o delapidare de 130.000 euro. 

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au reţinut un bărbat de 24 de ani, din Leleasca, judeţul Olt, bănuit de săvârşirea infracţiunii de delapidare. Din cercetări s-a stabilit că în perioada septembrie-octombrie a.c., acesta, având calitatea de gestionar al unui depozit de produse electrocasnice ar fi scos din evidenţele firmei şi însuşit aproximativ 500 de combine frigorifice, în valoare de peste 130.000 de euro.
După administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Pachetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni cu propunere de luare a unei măsuri preventive.
Cercetările continuă, pentru probarea întregii activităţi infracţionale.

Poliţiştii au făcut un control la o firmă unde au găsit mai multe combine frigorifice. Au verificat documentel de provenienţă, stabilind că ceva nu este în regulă. Astfel au ajuns la gestionarul care vânduse produsele, din depozitul amplasat în comuna Căteasca.