UPDATE- Cei trei agresori au fost prezentaţi vineri, Judecătoriei Costeti cu propunerea de arestare preventivă. Instanţa a admis cererea şi a emis pe numele bărbatului în vârstă de 21 de ani, un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Ceilalţi doi bărbaţi, au fost plasaţi în arest la domiciliu, tot pentru o lună.

Trei indivizi au a fost reţinuţi în urma unei agresiuni. Doi fraţi băgaţi în spital, au avut leziuni grave. După scandal, bătăuşii s-au dus la locuinţa celor doi şi au distrus tot ce le-a stat în cale, furând ce au găsit de valoare.

 

Fraţi băgaţi în spital de 3 agresori! Polițiștii Formațiunii de Investigații Criminale Costești au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală, furt, tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere. Din cercetări polițiștii au stabilit că, în seara de 03 septembrie , trei bărbați de 21, 27 și 44 de ani, toți din comuna Ștefan cel Mare, ar fi agresat doi frați de 40 și 43 de ani, din aceeași comună.

Victimele au ajuns la spital cu răni grave. Unul a suferit o fisură de craniu iar celălalt şi-a pierdut splina în urma loviturilor încasate, fiind operat de urgenţă.

După bătaia care a avut loc la cârciuma din sat, agresorii care nu îşi potoliseră setea de răzbunare s-au dus la locuinţa celor doi fraţi. Ştiau că bărbaţii nu sunt acasă, fiind preluaţi de ambulanţă de la cârciuma din sat unde a avut loc încăierarea. Acolo au distrus mai multe obiecte de mobilier şi au spart geamuri. Pentru că fraţii sunt săraci şi nu aveau bunuri de valoarea agresorii au plecat un un telefon vechi, un căpăstru şi nişte hăţuri.

Cei trei bărbați au fost reținuți pe bază de ordonanță pentru 24 de ore și vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.