Pandemia de Coronavirus reprezintă pentru majoritatea dintre noi o perioadă dificilă. Ieșirile cu prietenii nu sunt permise, iar interacțiunea socială este condiționată atunci când ne deplasăm la cumpărături, la medic sau la serviciu. 

Din fericire, există și business-uri care susțin demersurile autorităților și care, prin beneficiile pe care le oferă, ne încurajează să stăm acasă pentru siguranța noastră. Food Panda este una dintre cele mai cunoscute aplicații de food delivery din lume, care se bucură de popularitate și în România. Pe durata pandemiei, Food Panda îți livrează gratuit preparatele dorite acasă. Descoperă însă și alte suprize pe care cei din echipă le-au pregătit!  

Food Panda, aplicația care te conectează cu restaurantele tale preferate 

Dacă în perioada pandemiei trebuie să petreci mai mult timp acasă, cu siguranță că ai experimentat și gătitul. Totuși, chiar și cei mai iscusiți bucătari își doresc, uneori, să fie serviți cu preparatele preferate fără să fie nevoie ca ei să petreacă timp în bucătărie. Cu atât mai mult, aplicația Food Panda ți se adresează dacă gătitul nu este printre atuurile tale! De aici poți comanda diverse specialități culinare de la peste 400 de restaurante și branduri exclusive pentru a-ți potoli foamea. Poți comanda mâncăruri tradiționale din bucătăria autohtonă, din cea italiană, chinezească, japoneză, vietnameză, libaneză, iar lista poate continua. Nu contează dacă ai poftă de un preparat fast food delicios, sau dacă ai adoptat dieta vegetariană și ești în căutarea unor locații care să te surprindă cu mâncăruri foarte sănătoase – Food Panda este gata să-ți îndeplinească dorințele culinare! În plus, te bucuri de un serviciu de relații cu clienții prietenos, pregătit să te ajute în orice situație, iar livratorii îți vor aduce mâncarea cât mai rapid și în deplină siguranță. 

Livrare gratuită prin Food Panda pe durata pandemiei 

Un alt beneficiu oferit de Food Panda – care se aplică inclusiv pentru comenzile de mâncare în Pitești – constă în livrarea gratuită a preparatelor dorite. Folosește codul de voucher STAUACASA și scapi de costurile transportului. În acest mod, vei putea primi deliciile comandate fără să fie nevoie să mergi în afara locuinței pentru cumpărături sau pentru ridicarea comenzii dintr-o altă locație. 

Cum poți comanda mâncare online de pe Food Panda 

Aplicația Food Panda poate fi folosită atât de pe smartphone, cât și de pe alte dispozitive conectate la Internet. Poți comanda foarte simplu și rapid preparatele dorite, urmând pașii de mai jos:

  1. Selectează adresa la care dorești să primești comanda, fie că ești acasă sau la birou. 
  2. Selectează butonul ”Arată restaurante”.
  3. Alege restaurantul preferat. 
  4. Adaugă în coș preparatele selecționate. 
  5. Apasă butonul ”Continuă la Checkout”.
  6. Confirmă plasarea comenzii. 
  7. Intro adresa exactă a locației în care dorești să ajungă comanda. 
  8. Plătește și așteaptă-ți livratorul!

Nu-ți irosi timpul în bucătărie. Bucură-te de momentele frumoase alături de familie și comandă mâncare acasă prin Food Panda. Beneficiezi de livrare gratuită, rapidă și sigură!